Apie mus

Mūsų istorija

Bučerio idėja gimė 2015m. , kuomet buvo pastebėta didelė šviežios mėsos iš užsienio paklausa ruošimui/gamybai namuose. Mūsų šefas Mher Gevorkjan tuo metu sėkmingai valdė savo pirmąjį kepsnių restoraną Vilniuje – „Boff“. 2012 m. Lietuvai atsigaunant po ekonominės krizės sparčiai kūrėsi nauji verslai, o „Boff“ restoranas buvo užsakytas kelioms savaitėms į priekį. Dėl itin išaugusios paklausos šefas su žmona nutarė atidaryti restoraną šeimoms, kuris ne tik siūlydavo užsukti paragauti aukštos klasės mėsos patiekalų, bet ir įsigyti aukštos kokybės žalios mėsos iš užsienio gamybai namuose.

„Bučeris“ pirmasis Lietuvoje pradėjo įmportuoti geriausią žalios mėsos produkciją iš viso pasaulio. To pasekoje, pradėjome rengti kepsnių degustacijas, kuriose restorano svečiai galėdavo tiesiogiai pabendrauti su pačiu šefu, daugiau sužinoti apie mėsą, jos kelią iki degustacijos stalo bei paruošimo specifiką.

„Bučeris“ tapo ne tik aukštos klasės mėsos restoranu, bet ir vieta Lietuvoje, kurioje buvo plėtojama kokybiškos mėsos kultūra. 2017 m.  “White Guide Nordic” nominavo mūsų “Bučeris Bistro“  tarp dešimties geriausių restoranų Lietuvoje. Tikriausiai stebėtis ne verta ir tuo, jog mūsų vadovas-šefas Mher Gevorkjan yra Mėsos meistrų instituto (The Institute of Masters of Meat) narys.

ATSILIEPIMAi

KODĖL ŽMONĖS RENKASI MUS

Scroll Up